Шампионът на Африка Алжир ще започне участието си в квалификациите

...
Шампионът на Африка Алжир ще започне участието си в квалификациите
Коментари Харесай

Шампионът на Африка Алжир ще започне квалификациите за Мондиал 2022 срещу Джибути

Шампионът на Африка Алжир ще стартира присъединяване си в квалификациите за Мондиал 2022 с мач против Джибути през октомври. Това стана ясно след жребия през днешния ден в Кайро за пресявките в зона Африка.

Само спечелилите от десетте групи ще се класират за финалния стадий на квалификациите, в който ще се играе на разменено посещение за място на шампионата на планетата в Катар. В група " А " са още тимовете на Буркина Фасо и Нигер.

Сенагал е в група " H " с Конго, Намибия и Того, а Нигерия ще спори в група " С " с островите Кабо Верде, Централноафриканската република и Либерия.

Един от любимците Камерун и Кот Д'Ивоар ще бъде отстранен, откакто двата отбора са в група " Д " дружно с Мозамбик и Малави.

Гана и Република Южна Африка са в група " G " със Замбабве и Етиопия.

Съперници на Тунис в група " В " са Замбия, Екваториална Гвинея и Мавритания, а Египет ще играе против Габон, Либия и Ангола.

Квалификациите започват през октомври и ще продължат една година. Победителите от 10-е групи ще вземат участие в нов чоп, а петте тима, които завоюват ще си обезпечат място на Мондиал 2022.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР