Шампионът Манчестър Сити обмисля януарски щурм за подписа на бранителя

...
Шампионът Манчестър Сити обмисля януарски щурм за подписа на бранителя
Коментари Харесай

Сити плаща големи пари през зимата, подобрява защитата

Шампионът Манчестър Сити обмисля януарски взлом за подписа на бранителя от Бенфика Рубен Диаш. С привличането на младия португалски гений Хосеп Гуардиола се надява да усъвършенства представянето на тима в отбранителния вал на терена.

Защитата на купата за Ситине върви по изключително добър метод, откакто отборът позволи две загуби в първите си осем мача – от Норич Сити и от Уулвърхемптън. По този метод водачът Ливърпул е с 24 точки, на осем пред „ гражданите”. Същевременно Сити се разделиха през лятото с Венсан Компани, а Аймерик Лапорт получи тежка травма, която го вади от терените най-малко до Нова година. Другата неприятна новина за Гуардиола пристигна малко по-късно, когато Джон Стоунс се контузи на подготовка и ще е навън до края на този месец.

При тяхната липса пък Фернандиньо играе паралелно до 31-годишния Николас Отаменди, който пък е неоснователен в представянето си.

New defender incoming?

All the latest news and gossip in this morning's Media Watch! #mancity https://t.co/wgiHA1TYF8
— Manchester City (@ManCity) October 11, 2019
Рубен Диаш има 13 мача за Португалия, а контрактът му с отбора от „ Естадио Да Луш” е до лятото на 2024-а година. В него има заложена уговорка от 59 милиона паунда, само че Бенфика може да я увеличи, искайки 79 милиона лири за играча си.

Интерес към играча имаше през лятото и от градския противник Манчестър Юнайтед, само че „ алените дяволи” привлякоха най-скъпия защитник във футбола Хари Магуайър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР