Шампионът Манчестър Сити капитулира в последния мач от 25-ия кръг

...
Шампионът Манчестър Сити капитулира в последния мач от 25-ия кръг
Коментари Харесай

В луд мач - новият в Тотнъм препарира капитулиращ за титлата Ман Сити

Шампионът Манчестър Сити капитулира в последния мач от 25-ия кръг в британската Висша лига при визитата си на Тотнъм Хотспър. Лондонският отбор надви с две попадения през второто полувреме, откакто дебютиращият Стивън Бергвайн в 63-ата и Хюн-мин Сон в 71-ата донесоха скъпия триумф за „ шпорите” в преследването на Топ 4. Така хората на Жозе Моуриньо съкратиха дистанцията, като са пети с 37 точки, до момента в който четвъртият Челси е с 41 пункта. Манчестър Сити остава втори в класирането на Премиършип и е с 51 точки – на 22 зад безапелационния водач Ливърпул, който е със 73.

За провалянето на отбора на Хосеп Гуардиола спомогна и аленият картон на Олександър Зинченко, който след нарушаване против Хари Уинкс след час игра отиде към тунела на „ Тотнъм Стейдиъм”.

Това бе първа аудиенция за „ гражданите” на новата сцена на лондончани в Премиър лийг, откакто към този момент имаха един мач на този стадион – четвъртфиналът от Шампионската лига през април.

Стивън Бергвайн дебютира за Тотнъм, като бе дясно крило пет дни, откакто бе закупен от ПСВ Айндховен. Ерик Ламела остана на пейката. Джафет Танганга се завърна на левия бек, заменяйки Райън Сесеньон, а Давинсон Санчес, който няма победа против Ман Сити от пет мача, заменя Ян Вертонген.

#THFC: Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga, Winks, Lo Celso, Dele, Bergwijn, Son, Lucas.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР