Шампионът Лудогорец завърши 2018 г. с победа, след като в

...
Шампионът Лудогорец завърши 2018 г. с победа, след като в
Коментари Харесай

Лудогорец завърши годината с очаквана победа в Русе

Шампионът Лудогорец приключи 2018 година с победа, откакто в първи мач от неделната стратегия на Първа лига надигра домакина Дунав Русе с 2:0. Попаденията за разградчани осъществиха двамата нападатели на отбора Якуб Шверчок (16-та минута) и Клаудиу Кешерю (81-та). За румънеца това е 16-то попадение от началото на сезона в шампионата, с което той краткотрайно изпреварва Станислав Костов от Левски (15) в голмайсторската листа.

Домакините от Дунав насочиха едвам един прецизен удар по време на цялата среща и удължават серията си без победа на шест мача. " Драконите " имаха искания за дузпа при започване на второто полувреме, когато Козмин Моци спря непозволено Ахмед Ахмедов в наказателното поле, само че реферът Никола Попов реши, че няма задоволително съображение за 11-метров углавен удар.

Така Лудогорец събира 51 точки и ще се надява ЦСКА да се препъна в семейството си на Ботев Пловдив. " Червените " имат 42 точки - една повече от третия Левски. Дунав пък се намира на 12-то място с актив от едвам 15 точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР