Шампионът Лудогорец започва защитата на титлата си с гостуване на

...
Шампионът Лудогорец започва защитата на титлата си с гостуване на
Коментари Харесай

Лудогорец започва защитата на титлата с гостуване на новака Септември

Шампионът Лудогорец стартира отбраната на купата си с посещение на новака Септември (София). Мачът е довечера на стадион " Васил Левски " от 21:00 часа. Разградчани са окуражени да създадат добър старт към отбраната на следващата си купа, а домакините ще опитат да се показват добре при завръщането си в елита.
 Петричев: Уверен съм, че ЦСКА ще ни бъде обичаен съперник за купата
Петричев: Уверен съм, че ЦСКА ще ни бъде обичаен съперник за купата

" Виждам еуфория при Левски "

" Орлите " към този момент изиграха първия си формален мач за сезона, като победиха с 2:0 черногорския Сутиеска в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. След по-малко от седмица е и реваншът в Черна гора, като не е изключено наставникът Анте Шимунджа да има едно мислено и да направи ротации спрямо мача преди няколко дни. Към момента в Лудогорец няма нови попълнения, а в това време в тима към този момент не са Вандерсон и Жордан Икоко.

Септември пък се раздели с главния си нападател - Марио Илиевски. Македонецът мина в унгарския вицешампион Кишварда. Нови попълнения пък са Илиян Миланов от Ботев (Враца), Мирза Делимеджац от Нови Пазар и Димитър Костадинов от Септември. Завръща се и Реди Каса, който бе чартърен в Царско село.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР