Шампионът Лудогорец започва днес участието си в турнира за Купата

...
Шампионът Лудогорец започва днес участието си в турнира за Купата
Коментари Харесай

Лудогорец и Ботев също се впускат в битката за Купата на България

Шампионът Лудогорец стартира през днешния ден присъединяване си в шампионата за Купата на България. Вчера място на осминафиналите си осигуриха Левски, ЦСКА-София, Локомотив (Пловдив), Витоша (Бистрица), Локомотив (София), Берое, Етър и Струмска популярност. Дншената стратегия от етапа на 1/16-финалите включва 5 мача, като с изключение на разградчани в конкуренцията се включват още 4 елитни отбора - Ботев (Пловдив), Черно море, Дунав и Ботев (Враца).

Лудогорец ще гостува на втородивизионния Несебър от 16:00 часа и не е изненада, че старши треньорът Пауло Аутуори ще направи няколко промени в състава спрямо успеха в Коматево преди няколко дни. Очаква се късмет като титуляр да получи Якуб Шверчок, а от първата минута може да стартира и бразилското попълнение Жуниор Брандао.

Домакините от Несебър няма да могат да разчитат на голмайстора си Иван Цачев, който е осъден. Тимът се показва нерешително от началото на сезона и има 8 точки след 8 кръга във Втора лига.

Носителят на трофея за 2017 година Ботев (Пд) излиза в София против ЦСКА 1948. “Канарчетата” ще бъдат без контузените Кристиян Димитров и Радослав Терзиев, а старши треньорът Николай Киров възнамерява за първи път през сезона да пусне Димитър Пиргов. Иван Чворович, Джонатан Перейра и Васил Шопов също ще започват в дуела на “Васил Левски”.

Много незнайни крие мачът сред един от любимците във Втора лига Арда и Черно море. Дунав ще гостува на Локомотив (Горна Оряховица), а Черноморец (Балчик) ще е хазаин на Ботев (Враца).

Купа на България, 1/16-финали:

От 16:00 часа:

Несебър - Лудогорец

Арда - Черно море

От 17:00 часа:

Локомотив (ГО) - Дунав

От 18:00 часа:

Черноморец (Балчик) - Ботев (Враца)

От 19:00 часа:

ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР