Шампионът Лудогорец ще зарадва своите многобройни фенове, а и всички

...
Шампионът Лудогорец ще зарадва своите многобройни фенове, а и всички
Коментари Харесай

От Лудогорец са подготвили страхотна изненада за феновете си

Шампионът Лудогорец ще зарадва своите многочислени почитатели, а и всички колекционери, с неповторим артикул. Клубът пуска в продажба комплект юбилеен алманах " 75 години Лудогорец " и ретро фланелка, с каквато отборът игра в мача с Левски (3:0) при отбелязването на 75-ата годишнина и награждаването за деветата поредна купа през юли.

Луксозното издание от 250 страници излиза по случай 75-ата годишнина от основаването на клуба и в него са запечатани най-невероятните моменти от историята на " орлите " до края на предишния сезон в България и европейските шампионати. Преживейте още веднъж галактическия екшън против Стяуа със избавените от Моци дузпи, драмата с Лацио, първата българска победа в Шампионската лига, головете против Реал (Мадрид), Ливърпул, ПСЖ и Арсенал, лудото елиминиране на Цървена звезда и още, и още... Всичко това е разказано по вълнуващ метод от създателите на книгата, а фотосите, дело на фотографите на клуба, ще ви върнат още веднъж на стадионите, където Лудогорец пишеше и продължава да написа своя златен летопис.

И още нещо - статистиците на клуба ви оферират рядко срещана сбирка от числа - резултати, самостоятелна статистика и върхове, реализирани освен в Европа, само че и в родния футбол.

В книгата на първенците са влезнали детайлно сезоните от 2010/2011 насам, а, несъмнено, има и доста за историята на клуба преди идването на братя Домусчиеви. Може да видите да вземем за пример неповторима фотография на великия Лев Яшин в Разград.

Юбилейният алманах и фланелката към този момент са в продабжа на цена от 100 лв..
 Ясен Петров измежду разновидностите за треньор на Лудогорец
Ясен Петров измежду разновидностите за треньор на Лудогорец

За последно той работи в Китай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР