Шампионът Лудогорец ще приключи годината с наглед лесен мач срещу

...
Шампионът Лудогорец ще приключи годината с наглед лесен мач срещу
Коментари Харесай

Лудогорец ще търси бърза развръзка край Дунава

Шампионът Лудогорец ще завърши годината с привидно елементарен мач против Дунав. Успех при гостуването в Русе ще обезпечи най-малко 6 точки задатък на върха на класирането за разградчани преди пролетния дял от шампионата. В четвъртък “орлите” изиграха последния си мач в Лига Европа, като направиха тъждество (1:1) с швейцарския Цюрих. Левият бек Натанаел е със спукано ребро след дуела и се чака мястото му на левия фланг на отбраната да заеме Антон Недялков. До Козмин Моци в сърцето на отбрната пък ще работи един всред Рафаел Форстър и Георги Терзиев.

Клаудиу Кешерю, който преди ден беше определен от почитателите за футболист номер 1 на Лудогорец за годината, ще търси своя 37-и гол през 2018-а. Възможно е румънецът да си партнира в офанзивата на гостите с създателя на изравнителното попадение против Цюрих Якуб Шверчок. Другият вид е измежду титулярите да се появи Жоао Пауло. Заради наказване мача ще пропусне Марселиньо.

Наставникът на Дунав Людмил Киров има огромни кадрови проблеми. Божидар Васев е навън поради аления картон, който получи при загубата от Септември прди седмица. Наказани са още капитанът Мартин Ковачев и крилото Станислав Ковачев, който е преотстъпен на “драконите” точно от Лудогорец. Дунав за последно завоюва при започване на ноември против Витоша (Бистрица). Русенци са наясно, че мъчно могат да се опълчват на водача в шампионата, само че ще играят разкрепостепено и ще се надяват противникът да е изтощен след тежкия дуел в Лига Европа. В началото на сезона Лудогорец победи Дунав с 3:1.
ППЛ - 20 кръг:

ДУНАВ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ДУНАВ (4-2-3-1): С. Антонов; Попадийн, Патев, Динков, П. Петров; Станоев, Балджийски; Костадинов, Иса, Коконов; Ахмедов
Старши треньор: Л. Киров
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Сисиньо, Моци, Форстър, Недялков; Горалски, С. Дяков; Лукоки, Ж. Пауло, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: А. Здравков

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: “Градски”
НАЧАЛО: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  Дунав 12:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР