Шампионът Лудогорец се реабилитира по най-добрия възможен начин след загубата

...
Шампионът Лудогорец се реабилитира по най-добрия възможен начин след загубата
Коментари Харесай

Лудогорец загря за Шампионската лига с класика над Славия

Шампионът Лудогорец се оправдава по най-хубавия вероятен метод след загубата от Ботев Враца от първия кръг и прекърши Славия с безапелационното 3:0 в първи мач от втория рунд на родната efbet Лига. Разградчани демонстрираха напълно футболното си предимство против бронзовия медалист от миналата акция и съкрушиха съперника си в лятната петъчна вечер.

Тон за триумфа в Разград даде Сисиньо, който откри резултата с гръмък гол в 44-ата минута. Другите два гола паднаха през втората част, като първо Мавис Чибота от фаул удвои в 73-ата, а в 79-ата Козмин Моци вкара 26-ия си гол в кариерата за Лудогорец след дузпа.

Официален дебют за първенеца направи нападателят Инхинио Марин, който с дейностите си на „ Хювефарма Арена” направи мощно първо усещане. Може би единствената неприятна вест за Павел Върба след успеха е контузията на Георги Терзиев няколко дни преди мача против Будучност от квалификациите за групите на Шампионска лига. Славия пък ще се изправи с албанския Кукеси в мач от първия кръг на Лига Европа, като „ белите” ще пътуват, с цел да гостуват на този си противник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР