Шампионът Лудогорец приключи тазгодишната си кампания в европейските клубни турнири

...
Шампионът Лудогорец приключи тазгодишната си кампания в европейските клубни турнири
Коментари Харесай

Лудогорец завърши с равен представянето си в Европа през този сезон

Шампионът Лудогорец завърши тазгодишната си акция в европейските клубни шампионати с нулево тъждество против датския Мидтиланд. Срещата от Група “F ” на Лига Европа бе без изключително значение за българите, само че бе извънредно значима за гостите, които се нуждаеха от победа, с цел да се класират за елиминационната фаза на конкуренцията. С непостигнатите три точки скандинавците остават на трета позиция и ще би трябвало да се задоволят с присъединяване в Лигата на конференциите. " Орлите " пък завършиха акцията с актив от две точки на последно място в групата, предава sportal.bg.

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев заложи на вратата на Серджио Падт, а в отбрана пред него Сисиньо, Игор Пластун, Оливие Вердон и Жордан Икоко. В халфовата линия действаха Стефан Баджи, Клод Гонсалвеш и Шоу. В предни позиции пък бяха Доминик Янков, Кирил Десподов и централният нападател Пиерос Сотириу.

По този метод Лудогорец напуща Европа с позитивна нотка в представянето си измежду като цяло несполучливото показване в груповата фаза на конкуренцията. “Орлите ” финишират с две точки в актива си, извоювани в първия и последния мач против един и същи противник - Мидтиланд. Датчаните завършват с девет точки, а Брага и Цървена звезда не престават напред със надлежно 10 и 11 точки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР