Шампионът Лудогорец приема тази вечер от 22,05 часа на стадиона

...
Шампионът Лудогорец приема тази вечер от 22,05 часа на стадиона
Коментари Харесай

Лудогорец без право на грешка срещу Истанбул Башакшехир

Шампионът Лудогорец приема довечера от 22,05 часа на стадиона в Разград турския Истанбул Башакшехир в извънредно значим дуел от груповата фаза на Лига Европа.

“Орлите” са с голям късмет да си обезпечат предварително присъединяване и през пролетта във втория по мощ европейски клубен шампионат, като за задачата не би трябвало да изгубят. В момента воденият от Димитър Димитров - Херо отбор е водач в класирането с 8 точки, като няма нито една загуба.

Гостите са последни единствено с две точки и в профил наподобяват като тим, който е отписал шампионата. Подобни отзиви изрекоха редица експерти по турския футбол, които считат, че приоритет пред отбора от истанбулското предградие е спечелването на вътрешния шампионат, а не продължение на присъединяване в Лига Европа.

Всичко това мощно накланя везните в интерес на българския отбор. Турците идват в Разград без две от най-големите си звезди - Гаел Клиши и Емануел Адебайор.

Очаква се треньорът на Лудогорец да не търси някаква тактическа изненада довечера. На вратата ще стартира бразилецът Ренан дос Сантос. Защитатата ще е формирана от Сисиньо, Козмин Моци, Пластун и Натанаел.В центъра на полузащитата ще се появи Яцек Горалски, който ще си партнира с Абел Анисе.

По фланговете ще нападат Лукоки и Вандерсон, а Марселиньо ще поеме отново диригентската палка. На върха на офанзивата ще работи Мисиджан.

Турският отбор идва с сакат състав, само че това не значи, че ще се съобщи елементарно. Лудогорец няма право на неточност, в случай че не желае да трепери за класирането си на 1/16-финалите до последния кръг на 7 декември, когато гостува на Хофенхайм.

Временно класиране:
1. Лудогорец - 8
2. Брага - 7
3. Хофенхайм - 4
4. Истанбул Башакшехир - 2

Вероятни сформира:

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Анисе, Горалски, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Мисиджан.

Истанбул Башакшехир: Бабаджан, Учар, Епуряну, Атама, Кайсара, Елиа, Кахвечъ, Масоор, Инлер, Вишча, Ердинч.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР