Шампионът Лудогорец приема Славия в неделния следобед на стадион „Лудогорец

...
Шампионът Лудогорец приема Славия в неделния следобед на стадион „Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец ще сипе яда си върху Славия

Шампионът Лудогорец приема Славия в неделния следобяд на стадион „ Лудогорец сцена “ в Разград. „ Зелените “ започнаха с формалните си мачове напролет с семейството на Милан в Лига Европа в четвъртък, изгубено тежко от българския отбор с 0:3.

На процедура това значи, че Лудогорец ще би трябвало да концентрира всичките си сили в шампионата и битката за следващата си купа у нас.

Мачът сред Лудогорец и Славия е през днешния ден от 15 часа и може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY.

Старши треньорът на отбора Димитър Димитров и екипът му бяха много пасивни на трансферния пазар, като единственият нов в редиците на първенците е нападателят Якуб Швиерчок.

В същото време тимът бе изоставен от Даниел Наумов и Жуниор Кишада.

В подготвителния си интервал в Турция, Лудогорец изигра седем мача, в които записа пет победи, едно тъждество и една загуба.

В същото време Славия притегли цели четирима нови, на които треньорът Златомир Загорчич ще разчита напролет. Това са бранителят Сашо Александров, който пристигна от Етър, халфът Тони Иванов, който идва от втория отбор на Лудогорец и нападателите Цветелин Чунчуков и Милчо Ангелов, надлежно от Черно море и ЦСКА.

Също четирима напуснаха „ Овча купел “. Това са Калоян Кръстев, който мина в италианския Болоня, Михаил Венков, Юлис Ндонг и Матеус Биси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР