Шампионът Лудогорец приема Дунав днес от 21 часа в последния

...
Шампионът Лудогорец приема Дунав днес от 21 часа в последния
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за място в топ 3 срещу Дунав

Шампионът Лудогорец приема Дунав през днешния ден от 21 часа в последния дуел от 7-ия кръг на Първа лига. “Орлите” нямат право на неверна стъпка против този противник, а при възможен триумф ще излезе на третата позиция във краткотрайното класиране с 14 точки - единствено с 2 по-малко от втория ЦСКА-София и на 5 от водача Левски. КЛАСИРАНЕ Дунав не се показва впечатляващо при гостуванията си, като е изгубил и трите си от началото на сезона. В същото време Лудогорец е в серия от три мача без позволен гол. В последната си среща - реванша против Торпедо Кутаиси от плейофите за влизане в Лига Европа, разградчани означиха впечатляващите четири гола.  Лудогорец - Торпедо Кутаиси 4:0 @@@
Главният управител на седемкратните първенци Пауло Атуори ще заложи на огромна част от главните футболисти, защото “орлите” към този момент нямат право на неточности в шампионата, откакто изгубиха цели седем точки - загуба от Локомотив Пловдив в Разград и равенства със Славия и Берое. На вратата ще застане Ренан, който се завръща измежду титулярите след травма. В защите ще работи карето Сисиньо, Терзиев Форстър и Натанаел. Пред тях ще се наредят Кампаняро и Гуралски, а в предни позиции ще работят Лукоки, Марселиньо и Вандерсон. На върха на офанзивата ще работи Клаудиу Кешерю, който се е разписвал пет пъти във вратата на Дунав в досегашните мачове сред двата тима.
 Лудогорец - Торпедо Кутаиси 4:0 @@@
В Дунав са наясно, че няма какво да губят при гостуването на хегемона в клубния ни футбол в последните години. Треньорът на “драконите” Малин Орачев няма да разчита на преотстъпения от Лудогорец Светослав Ковачев. Божидар Васев е с гнойна ангина, а Преслав Петров и Глаусио да Силва са контузени. В групата попаднаха всички нови, а не е изключено да бъдат взети и юноши.
Вероятни сформира:

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Терзиев, Форстър, Натанаел, Кампаняро, Марселиньо, Гуралски, Лукоки, Вандерсон, Кешерю.

Дунав: Димитров, Попадаийн, Динков, Ковачев, Дуда, Менса, Патев, Коконов, Балджийски, Костадинов, Н’Диайе.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР