Шампионът Лудогорец представи официално новия си треньор Павел Върба и

...
Шампионът Лудогорец представи официално новия си треньор Павел Върба и
Коментари Харесай

Върба на представянето си: Жалко, че не можем да вземем Меси и Роналдо

Шампионът " Лудогорец " показа публично новия си треньор Павел Върба и помощниците му Зденек Бешка и Мартин Тихачек. На конференцията Върба дефинира " орлите " като огромно предизвикателство и съобщи, че силата на отбора си е проличала в Европа и през този сезон.

Чехът разгласи, че " Лудогорец " ще опита да притегли двама - нападателен и отбранителен състезател.
Официално: Най-добрият треньор на Чехия поема " Лудогорец " Павел Върба ще води първенците от 1 януари


" Поздравявам всички, сюрпризиран съм какъв брой доста хора пристигнаха през днешния ден. Признавам си, че в действителност това е доста огромно предизвикателство. Познавам тима и по тази причина съм тук. Надявам се да не отчайвам ръководителите. Знам, че задачите на " Лудогорец " са най-високите и се надявам, че с сътрудниците ми ще успеем да ги осъществим "

" Това, което ме убеди да дойда са огромните упоритости на " Лудогорец ". Играят постоянно в Европа. Целите на отбора наклониха везните да дойда. Също по този начин гледах и последните шест мача на " Лудогорец ", видях силата, която има. Дайте ми време и сами ще видите какво ще се случи "
Снимка: Getty Images
" Не пристигам в отбор, който занапред се построява. Видяхме каква висока класа има тимът, няма да го строя през цялото време. Това е плюс за мен, няма да върша доста промени. Уважавам работата на треньорите преди мен. Не се тормозя или опасявам, в противен случай - веселя се да работя тук. Наистина желая да продължа работата, която е вършена, а тя е добра. Искам да продължа тази наклонност. Не виждам причина за какво да няма доверие посред ни. Всеки тим търси играчи, с цел да усили конкуренцията в отбора. Не бих ви споделил имена към този миг "
Прав си, Киро! "Ако ще играем тука някакви аматьорски мачлета... "
" Всички очаквате тези мачове с " Интер ", имам вяра, че имаме шансове. Едно към 99 не е добра ставка на възможностите за мача, само че пробвайте да сложите 100 лева на този коефициент и може да ви излезе. Обичам тимове, където звездите работят за отбора. Твърдя, че " Лудогорец " е подобен тим. Най-голямата заплаха идва от софийските грандове, те ще се опитат да спрат " Лудогорец ". По отношение на качеството на българското състезание – мислех, че равнището е по-ниско от чешкото, само че в последна сметка силите са изравнени. Единствената ми рекомендация е, че някои игрища може да бъдат усъвършенствани ", добави експертът ", съобщи Върба.
Снимка: Lap.bg
" Говорим с управлението на клуба – търсим един отбранителен и един нападателен състезател. Имаме поради и изтичащите контракти на някои играчи. Вярвам, че по-лесно протичат нещата, в случай че се заемеш по-рано в сравнение с, когато те притиска времето и би трябвало да го направиш. Не виждам причина Кешерю да не остане, в случай че играчът и клубът се схванат "

" Жалко е, че не можем да купим Меси и Роналдо. Бих ги желал и двамата. Играчът, който желаеме, би трябвало в действителност да може да ни помогне, а не просто да притеглим някого ", разяснява чешкият треньор.

Снимка: ludogorets.com
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР