Шампионът Лудогорец постигна една от най-сладките си и със сигурност

...
Шампионът Лудогорец постигна една от най-сладките си и със сигурност
Коментари Харесай

Десет от Лудогорец излязоха сухи от Морето и са на върха

Шампионът Лудогорец реализира една от най-сладките си и сигурно най-трудната си победа от началото на сезона. Момчетата на Стойчо Стоев сътвориха цялостен поврат в гостуването на Черно море и надвиха с 2:1 в доста зрелищен мач, който в края обаче се трансформира в борба на нерви.

Домакините летяха по терена преди почивката и имаха куп обстановки, само че осъществиха единствено една посредством Родриго в 28-та минута. Почти незабавно обаче Дан Битон изравни и развръзката остана за второто полувреме. Тогава на сцената излезе Марселиньо.

Бразилецът прекъсна едномесечното си заточение отвън първия тим на "орлите ", появявайки се на терена в 72-та минута, а единствено две по-късно асистира на Клаудиу Кешеру, който сътвори цялостния поврат. Но престоят му на терена беше единствено 13 минути, за които съумя да си изкара два жълти картона и да бъде изпъден в 85-та минута.

Все отново и без него момчетата на Стойчо Стоев удържаха с доста труд преднината си и след тази развръзка останаха единственият непобеден тим в efbet Лига. А и трите точки от "Тича " разрешиха на отбора да се върне на върха на класирането.

link1 " >  LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР