Шампионът Лудогорец официално представи новия си вратар Кристиян Кахлина. Хърватинът

...
Шампионът Лудогорец официално представи новия си вратар Кристиян Кахлина. Хърватинът
Коментари Харесай

Новият вратар на Лудогорец: Заради Дамбраускас съм тук

Шампионът Лудогорец публично показа новия си вратар Кристиян Кахлина. Хърватинът идва чартърен от Горица до края на сезона, а „ орлите” имат опцията да го закупят след приключването на тазгодишната акция. Вратаря счита, че Лудогорец е най-хубавият тим в България и Валдас Дамбраускас е повода той да се съгласи да премине първо чартърен и вероятно по-късно с трансфер. Играчът подчертава, че в случай че това позвъняване е било от различен тим, то е нямало да се съгласи.



„ Лудогорец е най-хубавият тим в България. Работил съм с Валдас Дамбраускас девет месеца в Горица, който в този момент води Лудогорец и знам методите му на работа. Имахме положителни резултати и чудесна връзка. Сега имам опцията да дойда тук. След като съм в Лудогорец, съм подготвен да бъда титуляр, тъй като това е повода да дойде. Това е добра опция за мен да се развия и да направя крачка напред. Искам да се боря и да се потвърждавам в този клуб”, започва Кахлина.

„ Първо, най-важното решение при мен бе треньорът, който ми се обади. Приех незабавно, тъй като знам неговите способи, тренировки. Може да не знам играчите, само че знам какво той желае от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар – да вижда какво желае треньорът от него. Идвам за три месеца чартърен, само че в случай че не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм поради неговата покана”, продължи Кахлина.

„ Знам за българския футбол. Имам другари, които играят тук. Гледал съм някои срещи главно поради тях, както и на Лудогорец. Не гледах мачовете с Локо Пловдив и ЦСКА, защото имах задължения към Горица”, сподели Кахлина.

„ Сега имитирам на Тер-Стеген, а преди на Буфон. За мен стилът на германеца е характерен и това е моделът, който следвам”, приключи играчът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР