Шампионът Лудогорец изпраща наситена със събития седмица. След нулевото равенство

...
Шампионът Лудогорец изпраща наситена със събития седмица. След нулевото равенство
Коментари Харесай

Лудогорец чака грешка на Левски, за да окупира върха

Шампионът Лудогорец изпраща наситена със събития седмица. След нулевото тъждество със Славия и уволнението на Стойчо Стоев, тимът направи трагично 2:2 в Марибор и този резултат беше задоволителен за влизане в групите на Лига Европа. Днес краткотрайният ментор Станислав Генчев ще изведе “орлите” за наложителна победа против Ботев (Враца), която може да върне отбора на върха в класирането. Лудогорец изостава с точка от Левски, който по-рано през днешния ден ще премери сили с ЦСКА-София в огромното столично дерби.

Ботев (Враца) още е в долната половина на таблицата, само че в предходния кръг се наложи с 2:1 над Етър, а в последните си три мача не познава усета на загубата. Това сигурно вдъхва оптимизъм на момчетата на старши треньора Сашо Ангелов преди конфликта с Лудогорец.

“Публиката бе на равнище против Етър, за което им благодарим. Надявам се почитателите да ни поддържат по този начин и против Лудогорец, а ние с играта си да ги радваме и да ги караме да пълнят стадиона още повече”, съобщи голмайсторът на врачани Валери Домовчийски.

Бившият футболист на Левски ще води офанзивата на Ботев, а зад него ще работят Даниел Генов, Георги Вълчев и Петър Атанасов. Даниел Гаджев и Христо Златински пък ще са двамата вътрешни полузащитници на домакините. Младежкият национал Доминик Янков няма да играе, тъй като е преотстъпен от Лудогорец.

В състава на гостите се чакат много рокади. Вероятно значително от титулярите ще получат отмора. Пламен Илиев, Марселиньо, Козмин Моци и Клаудиу Кешерю ще са измежду тези, които няма да стартират от първата минута. Генчев ще даде късмет на Димо Бакалов по десния фланг на офанзивата. Отляво ще е Мавис Чибота, а Дан Битон ще организра играта на “орлите”, дружно със Светослав Дяков и Анисе Абел.

Двата тима са се срещали 6 пъти в елита, както салдото е 5 победи за Лудогорец и едно тъждество.

efbet Лига - 8 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

БОТЕВ Вербовъчна разработка (4-2-3-1): К. Костов; А. Васев, И. Миланов, Мандич, Керчев; Златински, Д. Гаджев; Д. Генов, Вълчев, П. Атанасов; Домовчийски
Старши треньор: С. Ангелов
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Икоко, Г. Терзиев, Григоре, Недялков; С. Дяков, Анисе; Д. Бакалов, Битон, Чибота; Шверчок
Старши треньор: С. Генчев

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: “Христо Ботев”
НАЧАЛО: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  Ботев (Враца) 20:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР