Шампионът Лудогорец гостува днес от 18,15 часа на Дунав в

...
Шампионът Лудогорец гостува днес от 18,15 часа на Дунав в
Коментари Харесай

Дунав - Лудогорец

Шампионът Лудогорец гостува през днешния ден от 18,15 часа на Дунав в Русе в генерална подготовка за дуела с Ференцварош от втория кръг на групите в Лига Европа. " Орлите " обаче няма да пестят сили, защото нямат право на неточност, в случай че желаят да си върнат лидерската позиция в efbet Лига. Разградчани бяха изместени от Левски, само че задатъкът на сините е единствено 2 точки и при триумф Лудогорец ще се върне отпред преди директния мач с Левски през уикенда.

Наставникът на " орлите " Станислав Генчев залага на вратата на Пламен Илиев, а в отбрана Станислав Манолев, Антон Недялков, Рафаел Форстър и Сисиньо. В халфовата линия ще работят Стефан Баджи и Абел Анисе. Малко по-напред ще бъде Марселиньо, а по двете крила Джоди Лукоки и Вандерсон. Атаката ще бъде водена от Клаудиу Кещерю.

Русенци бяха разтърсени от отдръпването на президента доктор Симеон Симеонов, само че ще се опитат с положителни игри да станат по-привлекателни за нови спонсори. Треньорът Людмил Киров няма проблеми с осъдени и контузени футболисти и ще разчита на най-хубавото. Дунав е в серия от четири следващи равенства, като за последно загуби с 1:3 от Локомотив в Пловдив. У дома Дунав има единствено една загуба - 1:4 от Левски.

Съставите:

ДУНАВ: 21. Макенджиев, 18. Исаевски, 22. Милчев, 5. Николов, 29. Колев, 2. Инкоом, 11. Димов, 7. Лазаров, 8. Щерев, 99. Христов, 9. Ахмедов

ЛУДОГОРЕЦ: 23. Илиев, 11. Манолев, 3. Недялков, 90. Форстър, 4. Сисиньо, 12. Анисе, 25. Баджи, 84. Марселиньо, 92. Лукоки, 88. Вандерсон, 28. Кешерю

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 11 кръг, неделя 29 септември  Дунав 18:15предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР