Шампионът Интер показа характер и не допусна изненада при визитата

...
Шампионът Интер показа характер и не допусна изненада при визитата
Коментари Харесай

Интер показа шампионски характер и обърна Сасуоло

Шампионът Интер сподели темперамент и не позволи изненада при визитата си на Сасуоло в мач от 7-ия кръг на Серия А. „ Нерадзурите” стигнаха до крайния триумф, побеждавайки с 2:1 на стадион „ Сита дел триколоре”, макар че в огромен интервал от срещата изоставаха в резултата с 0:1.

Тимът на Сасуоло съумя да поведе след тъкмо изпълнена дузпа от страна на Доменико Берарди в 22-ата минута. Няколко минути откакто поведоха в резултата, домакините имаха нова опция да осъществят, само че ударът на Лопес мина около вратата.

След половин час игра футболистите на Интер бяха покрай изравняването на резултата. Барела на два пъти имаше опция да обстрелва вратата на домакините, само че в първия защитник блокира удара му, а при втората вратарят на Сасуоло се отличи с прелестна интервенция.

Началото на второто полувреме стартира с две страхотни благоприятни условия за домакините, а това накара наставника на гостите Симоне Индзаги да извърши четири промени в състава си. Това несъмнено даде резултат и една от запасите в лицето на Един Джеко осъществя единствено две минути след появяването си на терена.

В 78-ата минута още веднъж Джеко бе под светлината на прожекторите. Босненският нападател създаде дузпа за своя отбор, откакто бе спрян непозволено от вратаря на домакините.

Лаутаро Мартинес се нагърби с осъществяването от 11-те метра и не сгреши, правейки 2:1 в интерес на гранда от Милано.

Така Интер добави нови три точки в актива си и изпревари градския противник Милан, заемайки второто място в таблицата. Сасуоло остава 13-ти. Лидер е отборът на Наполи с точка повече от Интер и мач по-малко от нерадзурите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР