Шампионът Хебър (Пазарджик) отстъпи като домакин на турския Халкбанк (Анкара)

...
Шампионът Хебър (Пазарджик) отстъпи като домакин на турския Халкбанк (Анкара)
Коментари Харесай

Трифон Лапков: Няма голяма разлика в класите, опитът на Халкбанк бе решаващ

Шампионът Хебър (Пазарджик) отстъпи като хазаин на турския Халкбанк (Анкара) с 2:3 гейма в третия си мач от група В на Шампионска лига, който се игра в зала „ Васил Левски “.

Ето какво сподели пред БНР диагоналът Трифон Лапков след дуела:

" В първите два гейма много ни надиграха, играха мощно, ние не можахме да тръгнем по най-хубавия метод - с убеденост и експанзия. Изпълняваха доста добър сервис, доста са положителни на офанзива и блок. Тръгнахме леко страхливо, след това още веднъж показахме, за следващ път, много темперамент, и наваксахме два гейма, което е ужасно. В тайбрека направиха серия от сервиси, от която не можахме да се върнем - разликата беше огромна. "

" На моменти тяхната класа беше по-висока, само че когато играхме освободено и с експанзия, и когато ни се получаваха нещата - мощните ни страни като сервис, блок, офанзива, играем равни с тях. В два гейма ги надиграхме много. Не мисля, че има кой знае каква разлика в класите, те имат по-голям опит в такива мачове - като характерности, и като тим ", добави волейболистът на " тигрите ".

" За страдание, на мача в Добрич раздрах коремен мускул за повторно. Минах надзорен обзор, който сподели, че към този момент всичко би трябвало да е зараснало, само че към момента не преставам с лечението и с физически извършения, които да ме приготвят да стартира на цялостни обороти. Надявам се да не ми се случва трети път, уповавам се всичко да е на 100 % ", приключи Лапков.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР