Шампионът Григор Димитров ще започне защитата на титлата си от

...
Шампионът Григор Димитров ще започне защитата на титлата си от
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Миша Зверев на централния корт тази вечер

Шампионът Григор Димитров ще стартира отбраната на купата си от “Мастърс” шампионата в Синсинати довечера. Негов първи противник е Миша Зверев (Гер), а мачът сред двамата е трети в програмата на Централния корт, където срещите започват в 18:00 часа наше време.

Преди него на същия корт ще се състоят дуелите Александър Зверев - Робин Хаазе и Гарбине Мугуруса - Леся Цуренко, като женският е заложен в програмата не преди 20:00 часа.

По-големият от братя Звереви е остарял познайник на Григор. 30-годишният тенисист сега заема 44-о място в международната класация на АТР и има три загуби от Димитров. Всички те са от предишния сезон и на твърда настилка, каквато е и тази в Синсинати. В Стокхолм българинът печели с 6:3, 6:4, на “Мастърс”-а в Канада бие с 6:3, 3:6, 6:3, а в Ротердам с 6:7(4), 6:2, 6:4. Миша Зверев стигна до втория кръг в Синсинати след победа на старта над Дамир Джумхур с 6:3, 6:4, до момента в който Григор Димитров се класира за тази фаза без игра, защото подложен под №5 в главната скица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР