Шампион по самбо от Севлиево приюти две братчета, оставени в

...
Шампион по самбо от Севлиево приюти две братчета, оставени в
Коментари Харесай

Шампион по самбо приюти две братчета, останали без родители

Шампион по самбо от Севлиево приюти две братчета, оставени в локалния Дом за деца лишени от родителска грижа, оповестява БТВ. След закриването му треньорът защитил в съда правото да се грижи за децата като непосредствен на фамилията.

39-годишният Евгени Генов е всеки ден с Недялко и Николай - братя на 10 и 8 години. Децата вървят на учебно заведение, а уроците приготвят след часовете дружно с новия си аставник. Наред с уроците децата не стопират да упражняват. И да следват фантазиите си.

" Аз ги доведох в залата, те харесаха този спорт, продължиха по този начин да спортуват. Прецених, че е по-добре да бъдат при мен отглеждани в фамилна среда, в сравнение с в някакъв тип институция. ", споделя Евгени.

Мисълта, че ще се раздели с две от обичаните деца от тима по самбо не му давала мира, по тази причина послушал сърцето си: " Искам да изкажа признателност на моето семейство, на треньора ми, че са ме възпитали по тоя метод. Така го почувствах и по този начин го направих ".

А у дома към този момент пети месец за момчетата е домът на господин Генов. Неговата цел е да ги възпита освен като първенци, само че и като пълноценни жители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР