Шакира спазва препоръките на Световната здравна организация и в момента

...
Шакира спазва препоръките на Световната здравна организация и в момента
Коментари Харесай

Шакира: Позволете на децата да излизат навън - slava.bg

Шакира съблюдава рекомендациите на Световната здравна организация и сега се намира под домашна изолираност в Барселона. С нея е ѝ брачният партньор ѝ Жерар Пике, както и двете им деца – 7-годишният Милан и 5-годишният Саша. Времето, прекарано у дома обаче очевидно не понася добре на колумбийската певица и тя желае да промени това.

Тя употребява профила си в Инстаграм, с цел да показа с почитателите си своята позиция по отношение на обществената изолираност. Изпълнителката желае да стартира петиция, която да разреши на децата да излизат от домовете си. Според Шакира, това е от извънредно значение за малчуганите, чиито фамилии не разполагат с вътрешен двор, където да излязат на чист въздух.

„ Щом е разрешено на хората с кучета да излизат на открито, би трябвало да се намерения и за решение, което ще дава право на децата да получат нужната доза витамин D, необходим за тяхното психическо и физическо здраве “, написа звездата.

Тя се обръща към испанското държавно управление и го моли да обмисли опцията да разреши на родителите да извеждат децата си на открито, спазвайки нужната отдалеченост от останалите. Мнението на Шакира събра много съидейници, само че имаше и такива, които упрекнаха изпълнителката в безконтролно отношение към обстановката.

Някои хора разясниха, че ситуацията е много съществено и би трябвало разпоредбите да се съблюдават прецизно от всички. На Шакира ѝ беше напомнено, че децата могат да изкарат по-бързо ковид, както и да бъдат носители без да демонстрират признаци, само че в това време да са рискови за близките.

Имаше и почитатели, които приканиха изпълнителката да не прибягва до сходни дейности и да си седи вкъщи, с цел да може пандемията да завърши допустимо най-бързо.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР