Шакира и Том Круз се оказаха на едно и също

...
Шакира и Том Круз се оказаха на едно и също
Коментари Харесай

Шакира беше забелязана с Том Круз, а феновете полудяха!

Шакира и Том Круз се оказаха на едно и също място едновременно, а когато обстановката включва две необвързани звезди, това е задоволително да хвърли интернет въображението във мечти.

46-годишната певица и 60-годишният артист бяха в публиката на Формула 1 Гран При на Маями през уикенда дружно с още звездни имена като Ирина Шейк, Джери Брукхаймър, Вин Дизел и други
                             

Шакира и Круз бяха видяни да вървят около огражденията дружно, както и да беседват във ВИП секцията на събитието. От време на време при тях се намесваше и синът на изпълнителката - Милан. Докато Шакира носеше изрязано зелено боди и спортно долнище, съчетано с обемни слънчеви очила Loewe, Том Круз се появи с бяла тениска с яка и черен панталон.

Общите им фрагменти, които бързо се разпространиха в интернет, бяха посрещнати с голям брой реакции в интернет , свързани най-много с опасения за певицата и връзката на артиста със сциентологията.

„ Бягай, Шакира, бягай “ , гласят мненията на някои консуматори, а други, имайки поради отчуждените връзки на артиста с щерка си Сури, пишат: „ Това е капан! Бягай, Шаки! Той изостави щерка си поради фетиш! “

„ Нелош отскок, давай, Шакира! Моля, не се присъединявай към сциентологията “ и „ Как се отива от една токсична връзка в друга “, разясняват още хора.

Разбира се, да бъдат спрягани за двойка би било прекомерно пресилено за момента. Едва предишния месец Шакира се реалокира от Барселона в Маями дружно с децата си. Раздялата с татко им Жерар Пике тя адресира и когато завоюва премията за Жена на годината в Гала вечерта на Жените в латино музиката в понеделник .

The first-ever Woman of the Year,
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР