Шахтьор (Донецк) сензационно победи в Шампионската лига, а старши треньорът

...
Шахтьор (Донецк) сензационно победи в Шампионската лига, а старши треньорът
Коментари Харесай

Треньорът на Шахтьор се обиди на испанските журналисти

Шахтьор (Донецк) сензационно победи в Шампионската лига, а старши треньорът на украинския отбор се върна към конференцията на сътрудника си преди мача, когато испанските публицисти не зададоха на наставника на кралския клуб нито един въпрос за Шахтьор.

" Реал е извънреден тим, който завоюва Шампионската лига в три следващи сезона. Те имат невероятни футболисти и треньор, само че през днешния ден ние бяхме оптимално дисциплинирани, окуражени и деликатни ", стартира изявлението си Кастро.

Настроение этого вечера!
— FC SHAKHTAR DONETSK (@FCShakhtar) " Думите ми за неуважението на испанските публицисти към Шахтьор? Това, с което в никакъв случай не се помирявам, е неналичието на почитание. Вчера представителите на медиите трябваше да проявят такова, а не го направиха. Дори коронавирусът не ги е научил какъв брой беззащитен може да бъде човек. В днешния свят мощните непрекъснато се пробват да унижат по-слабите. Когато прсдстои мач от Шампионската лига сред Реал и Шахтьор, а най-обсъжданата тена на конференцията на Зидан е загубата от, това приказва за пренебрежение към нас ", уточни португалецът.

" Реал е тим, който постоянно е за образец. Но през вчерашния ден почувствах нещата по друг метод, Зидан не беше запитан нищо за мача с нас. Хората могат да помислят, че приказвам всичко това, тъй като победихме. Не. Реал можеше да ни разгроми, само че отново щях да изисквам почитание към моя тим ", акцентира Луис Кастро. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Реал Мадрид 2:3краен резулат  Шахтьор Донецк
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР