Шахтьор Донецк, Копенхаген, Интер, Манчестър Юнайтед - общото между всички

...
Шахтьор Донецк, Копенхаген, Интер, Манчестър Юнайтед - общото между всички
Коментари Харесай

Мачовете в Лига Европа: Ще ухапят ли "вълците" "Севиля"?

" Шахтьор " Донецк, " Копенхаген ", " Интер ", " Манчестър Юнайтед " - общото сред всички тях е, че към този момент са четвъртфиналисти в един от най-странните сезони в Лига Европа. Днес (6 август) следва да разберем кои са другите 4, които ще се доберат до идващия стадий в конкуренцията.

Най-интересните срещи по традиция ще ви покажем в каналите на bTV Media Group.

Започваме в 19:40 ч. по bTV Action с един от най-чаканите конфликти. " Севиля " ще срещне " Рома " в... Германия. До в този момент сякаш виждахме единствено лекия резултат на пандемията от ковид. Мачовете се играеха, само че на разменено домакинство и на съответните игрища на отборите. Днес следва нещо напълно друго.

Тъй като евротурнирите бяха прекратени преди двата тима да се срещнат за първи път през март, разногласието ще се реши в един мач. За да е почтено, той ще се играе на безпристрастен терен - стадион " MSV " в Дуйсбург, Германия.

Снимка: Getty Images

Излишно е да споделяме, че в един мач, освен това толкоз непредвиден и чудноват, всичко е допустимо! " Вълците " би трябвало да се реваншират на почитателите си, защото не съумяха да им донесат огромни наслади през сезона в Серия " А " и приключиха на пето място. " Севиля " наподобяват като любимец поради четвъртото им място в Испания. Този път няма агитки, няма враждебна атмосфера за гостите... Всичко ще се реши с футбол!

В 22:00 ч., още веднъж по bTV Action , ще може да гледате реванш. В Швейцария " Базел " посреща " Айнтрахт " Франкфурт . Домакините ще са спокойни, защото имат предимство от класическото 3:0 след първия мач, който обаче се изигра през далечния към този момент месец март.

Снимка: Getty Images

След тези срещи конкуренцията се мести напълно в Германия! Да забележим кои тимове ще би трябвало да си събират багажа!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР