ШАХ С ПЕШКАТА! Това направи Слави с хода си по

...
ШАХ С ПЕШКАТА! Това направи Слави с хода си по
Коментари Харесай

Емил Василев: Шах с пешката направи Слави с издигането на Антоанета Стефанова за кандидат-премиер

ШАХ С ПЕШКАТА! Това направи Слави с хода си по издигането на международната шампионка в този античен интелектуален спорт за кандидат-премиер и поръчката за мигновено връщане на мандата.
Независимо дали са положителни в играта на шах-мат, на останалите играчи ще им се наложи много да помислят какъв да бъде идващият им ход, във Facebook.
 Коя е Антоанета Стефанова - номинираната от Слави Трифонов за министър председател Коя е Антоанета Стефанова - номинираната от Слави Трифонов за министър председател
Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че издигат за министър председател международната шампионка по шах Антоанета Стефанова. Той постави и к...
" Истеричните викове на Баце в отговор единствено демонстрират патологичното му положение на уплах - както от скорошно служебно държавно управление на президента Радев, по този начин и от евентуалната опция дефинитивно да бъде изритан на последващи изключителни парламентарни избори.
Електоратът също има мотив за размисъл - дали да покаже, че има ГРЪБНАК, като даде още по-силен избор на протестните партии в края на юли или да отиде на море и за гъби и да разреши на мутро-ченгесарите и пишман-патриотите да се завърнат на бял кон и дефинитивно...мамата.
Признавам си, че в първия миг бях всред хората, които изпитаха отчаяние, защото с изключителни предварителни избори се отсрочва с няколко месеца разграждането на омразния ми мутро-ченгесарски режим.
А аз желаех това да стартира час по-скоро с едно общо държавно управление на протестните партии. Исках мигновено да стартира унищожаването на бухалките на Баце и търкалянето на герберски глави /образно казано/ по жълтите павета.
 Волгин: Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография Волгин: Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография
" Правителство в границите на този парламент ще бъде цялостна порнография. Подобно държавно управление изисква събирането на партии, които нямат нищ...
Ходът с пешката обаче и мен ме накара да се замисля. Едно е несъмнено - аз ще поддържа смяната до край. Ако обществото ни има достолепие и темперамент, в този момент е моментът да го покаже. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР