Шабан Меймиш, който ужаси гоцеделчевското село Лъжница, със смъртните си

...
Шабан Меймиш, който ужаси гоцеделчевското село Лъжница, със смъртните си
Коментари Харесай

Изродът, ужасил Пиринско със заплахите си, го загази

Шабан Меймиш, който ужаси гоцеделчевското село Лъжница, със смъртните си закани, се яви през днешния ден в Окръжен съд Благоевград, съпроводен от родителите си и юриста си, с искане за по-лека мярка за неотклонение. Домашен арест и възбрана за овакантяване на страната - това изиска бранителя на Меймиш.

В момента той е в ареста, откакто популяризира над 40 скандални видеоклипа, в които заплашва със гибел поданици на гоцеделчевското село Лъжница.

В правосъдна зала стана ясно, че клиповете качвал във фейсбук профила си от Украйна, където отпътувал на гурбет. Прибрал се, тъй като татко му го излъгал, че е болен и още на границата бил арестуван. Цялото село настръхна след сериозните закани, които той насочи към директорката на детска градина "Мечта ", написа struma.com.

Съдийският състав взе решение да остави Шабан зад решетките, защото психическото му положение е несигурно, а заканите - действителни. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза, която да даде повече изясненост към здравословното му положение.

Самият той в съда съобщи, че е роден със свръхспособности и е делегат на Мохамед. Думите му бяха несвързани, а той очевидно нямаше действителна визия къде се намира и какво се случва. Бащата на момчето също разяснява случая, само че не съумя да даде съответен отговор за какво синът му насочи тези закани и от какво желае да отбрани фамилията си, както твърди във видеата.

Той удостовери, че Шабан има проблеми със здравето и го е водил на лекари.

Засега Меймиш остава в ареста, прокуратурата събира още доказателства, с цел да повдигне обвиняване, а психиатричната експертиза ще даде отговори и посока на развиването на случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР