СГС образува досъдебно производство по повод депозиран сигнал до главния

...
СГС образува досъдебно производство по повод депозиран сигнал до главния
Коментари Харесай

Прокуратура образува досъдебно производство срещу лица, манипулирали системата за разпределение на дела

СГС образува досъдебно произвеждане във връзка подаден сигнал до основния прокурор на Република България от 6 члена на Висш съдебен съвет. Получен е отчет за осъществен одит на централизираната система за инцидентно систематизиране на делата. Открити са голям брой недостатъци на системата.

Тоест несъмнено дело може да бъде разпределено на избран арбитър, като може да се касае за дейности посредством неоторизиран достъп. Това стана ясно по време на брифинг в Съдебната палата с присъединяване на представителя на основния прокурор Сийка Милева, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Лозан Панов разпореди да се образуват каузи по постъпили бумаги от оповестяването на изключителното състояние до момента

Откритите уязвимости могат да бъдат експлоатирани даже от лица със слаби компютърни умения. Хората, ангажирани със поддръжката на сървъра към този момент са дали свидетелски показания, стана ясно от думите ѝ.

Прокуратурата ще бъде безкомпромисна по време на следствието и макар опитите за напън, които ще последват, увери Милева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР