Сгромолясването в турнира за Купата на Германия изглежда е задействало

...
Сгромолясването в турнира за Купата на Германия изглежда е задействало
Коментари Харесай

Айнтрахт връща участник на Мондиал 2018 в Бундеслигата

Сгромолясването в шампионата за Купата на Германия наподобява е задействало алената лампичка в Айнтрахт (Франкфурт) и единствено дни след отпадането си от четвъртодивизионния Улм, настоящите носители на трофея оповестиха идването на нов състезател. Треньорът на “орлите” Адолф Хютер ще може да разчита на Филип Костич, който ще бъде преотстъпен на “Комерцбанк Арена” за интервал от два сезона от втородивизионния Хамбургер ШФ. В договорката има и алтернатива за непрекъснат трансфер.

Eintracht Frankfurt are delighted to confirm the arrival of Filip #Kosti from @HSV_English on a two-year loan deal with an option to buy. Welcome to the club, Filip! #SGE pic.twitter.com/UwlGOcwzYh
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) August 20, 2018
Така сръбският национал се завръща в елита на Германия едвам няколко месеца след изпадането с хамбургския отбор. Костич играе като ляво крило и бе част от селекцията на родината си на Мондиал 2018, записвайки минути и в трите мача на “плавите” от груповата фаза в Русия.

Костич е родом от Крагуевац и е младеж на локалния Раднички, като в следствие минава през холандския Грьонинген, а в Германия е носил екипа както на Хамбургер, по този начин и на Щутгарт.

“Нуждаехме се тъкмо от футболист като Филип - той е техничен, бърз и потребен. Качествата му са добре познати на почитателите в Германия и сме уверени, че ще ни помогне моментално”, разяснява този ход
Хютер.

В Бундеслигата той има 120 мача, в които е вкарал 17 гола и е направил 18 асистенции
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР