Сгрешен час за началото на събитие от в другия край

...
Сгрешен час за началото на събитие от в другия край
Коментари Харесай

Сгрешен час доведе до най-голямата загуба от спортни залагания в историята на Лас Вегас

Сгрешен час за началото на събитие от в другия завършек на света коства най-голямата загуба от спортни залагания в историята на Лас Вегас. Близо четвърт милион $ са отишли напразно, откакто залозите са били направени след началото на надпреварата, което ги прави невалидни, споделя Independent.

Те са били направени в първокласната верига MGM Resorts в американския хъб за
хазартни игри. Според дългогодишните букмейкъри там това е най-голямата загуба от спортни залози в историята до момента.

Според информация на ESPN причина за това е посочен неверен час за началото на редица бейзболни срещи в Южна Корея и Китай. Почти всички
залози за тях са били направени сред 1:30 и 3 часа през нощта, до момента в който състезанята са били с начало 1 и 2 часа.

" Това се е случвало на всички нас ", показва шефът на бетинг компанията Westgate Джон Мъри. " В предишното ние сме имали обстановки, в които наши чиновници са вкарвали неверен час или неверен номер. Те се вкарват ръчно, а хората вършат неточности ", показва той.

Регулаторите в Невада към този момент са почнали следствие на случая. Според законодателството, всякога, когато има спор за над 500 $ в промишлеността, той би трябвало да бъде прегледан от регулаторите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР