Сградата на Радио и телевизия Сърбия е блокирана от часове

...
Сградата на Радио и телевизия Сърбия е блокирана от часове
Коментари Харесай

Опозиционери обсадиха сръбската държавна телевизия

Сградата на Радио и телевизия Сърбия е блокирана от часове от водачите на Съюз за Сърбия. Симпатизанти на опозицията и жители започнаха мярката, тъй като по думите им „ от 8 години малкия екран не си прави работата професионално ”, заяви БГНЕС. Лидерите на Съюз за Сърбия са Драган Джилас, Вук Йеремич, Бошко Обрадович, Борко Стефанович, Мариника Тепич, Никола Йованович.
„ Това е постройка, която блокира опцията истината и справедливостта да влязат в нея, блокира опцията сръбските жители да чуят Александър Обрадович, Мария Лукич, Милан Йованович, да чуят за доста неприятни неща, които се случват в тази страна. Да чуят Миодраг Марич, учен Теодорович, да чуем какво е обикновено, а освен политиците “, съобщи Драган Джилас. Ако никоя истина не може да влезе в тази постройка, то най-малко осем часа никой различен няма да може да влезе в нея, безапелационен е Джилас.
Опозиционните деятели блокираха в 12:00 часа локално време постройката на РТС и се заканиха, че ще останат там най-малко до 20:00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР