Сградата на министерство на земеделието, храните и горите ще бъде

...
Сградата на министерство на земеделието, храните и горите ще бъде
Коментари Харесай

Зам.-министър на земеделието е с коронавирус, затварят ведомството

Сградата на министерство на земеделието, храните и горите ще бъде затворена през утрешния ден поради инфектиран с Коронавирус – 19 заместник-министър. Затварянето на ведомството се постанова, с цел да бъде осъществена цялостна стерилизация, оповестяват от министерството, представени от Нова тв.

Заместник-министърът през вчерашния ден се е почувствал зле и през днешния ден е отишъл да си направи тест. Ръководството на ведомството е получило информацията в края на работния ден и след дадения ексклузивен брифинг от миистър Танева за публицисти по изтеклия по-рано през днешния ден компрометиращ фрагмент от запис на онлайн среща със аграрни производители.

В постройката два пъти седмично се прави цялостна стерилизация, като последната е направена в края на работния ден в петък, 5 юни.

Текущата работа във ведомството ще продължи отдалечено, онлайн услугите за жителите също ще бъдат осъществявани. През утрешния ден ще бъдат тествани чиновници във ведомството.

Това е третият случай на пандемията това е третият случай на определяне на зараза в някое от министерствата. През май за малко бяха затворени министерството не екологията, а седмица по-късно и районното министерство за незабавна стерилизация след открити носители на COVID-19.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР