Сградата на бул. “Ген. Михаил Скобелев”, известна като Военното НДК,

...
Сградата на бул. “Ген. Михаил Скобелев”, известна като Военното НДК,
Коментари Харесай

Военното НДК става съд от 2 октомври

Сградата на бул. “Ген. Михаил Скобелев”, известна като Военното НДК, ще проработи като съд от 2 октомври, оповестиха от Софийския областен съд (СРС).

Там ще се обитават Наказателното поделение и бюро “Съдимост”. Дотогава обаче жителите ще си получават свидетелствата за съдимост в постройката на бул. “Драган Цанков”. До последно там ще се гледат и наказателни каузи.

Все още не е ясно по кое време ще е формалното разкриване на новата Съдебна палата, само че ще е до края на септември. В нея има 35 правосъдни зали, 60 кабинета за съдиите, 119 за прокурорите и под земята паркинг с над 200 места. От 2015 година пък Гражданската гилдия се намира в постройката на бившето ГУСВ на бул. “Цар Борис III”.

За самото строителство на Националния армейски комплекс страната похарчи към 32 млн. лв., а за следващи ремонтни действия и преустройства още 15 милиона лв.. От 8 години обаче постройката стои празна. Т.нар. Военно НДК се намира в центъра на столицата, 8-етажният комплекс е със застроена повърхност от 1703 кв. м.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР