Сготвих вкъщи заек по ловджийски и тати каза, че е

...
Сготвих вкъщи заек по ловджийски и тати каза, че е
Коментари Харесай

Цвети от Hell`s kitchen го закъса за бала

" Сготвих у дома заек по ловен и тати сподели, че е по-добър от този на мама “, споделя абитуриентката от Враца

Цветомира е най-младият и несъмнено най-забавният участник в пети сезон на " Хелс Китчън “. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град, написа Минаха години.

Амбицията й е един ден да има личен ресторант и да стане милионерка. В краен случай – да се омъжи за милионер. Девойката спечели симпатиите на феновете със своето доброволно поведение и занимателни моменти в кухнята, а след един от епизодите цялото й семейство развълнува феновете на Нова телевизия.

Отборът на младите гостува в дома на Цвети във Враца, където бяха посрещнати от майката и бащата на ученичката – Мариан и Донка.

Донка сподели, че е страховит кулинар и се показа с обичаните ястия на щерка си – домашна питка и сарми с пържоли, а за десерт и бисквитена торта. Родителите на Цвети се пошегуваха, че най-важното нещо на трапезата е " огнената вода “ – домашната ракия, която двамата подготвят.

" Дано съотборниците на Цветка да пият “, пошегува се татко й.

Майката на Цвети показа, че любовта към готвенето идва от нея. А първата й сготвена чорба била, когато Цвети е едва в 4-ти клас. Донка разкри още, че бабата на Цвети също е доста добър готвач и очевидно пристрастеността към добре приготвената храна се предава по завещание.

Всъщност майката на Цвети я предиздвикала да взе участие в надпреварата. По малкия екран вървяла реклама за предаването и тя й споделила да се запише, само че Цвети отвърнала, че там вървят професионални готвачи от чужбина, само че майка й я убедила, че търсят и " занимание готвачи “. Съгласила се, само че била сигурна, че никой няма да я извика. Когато й се обадили за първото прослушване, Цвети била в учебно заведение. Имала колебания дали да отиде, само че в последна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се тормозила доста, тъй като нямала опит с такава птица до тогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо – все неща, които правила в учебно заведение.

Цвети, която напусна надпреварата, показа, че съперниците й са станали като семейство и доста плакала за това, че се разделя с тях. След като се прибрала, посочила първо на фамилията си какво е научила. Направила заек по ловен и татко й споделил, че е по-добър от този на майка й. Научила е доста техники и в този момент ги ползва.

За идния си бал чаровната госпожица няма джентълмен, само че към този момент знае каква ще е роклята й, която ще бъде розова, украсена с камъни и пера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР