Сготвени сме. Ние сме напълно невинни и това вече ще

...
Сготвени сме. Ние сме напълно невинни и това вече ще
Коментари Харесай

Иванчева: Кадри показват как следователка ни е подхвърлила парите

 " Сготвени сме. Ние сме изцяло почтени и това към този момент ще може да го потвърдим с помощта на фрагментите, които медиите направихте по време на това шокиращо задържане. Едва в този момент успяхме да ги разгледаме. "

Това обявиха отстраненият кмет на " Младост “ Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, когато пристигнаха в от Специализирания углавен съд, с цел да вземат участие в разпределението на състава, който ще гледа обжалването на присъдата им на втора инстанция, съобщи БГНЕС. На първа инстанция Иванчева беше наказана на 20 години отнемане от независимост, а Петрова - на 15 години.

" Това, което се случва, е безусловно злокобно. Никой в никакъв случай не е желал пари на Ваклин или на различен вложител. Всичко това е режисура. Нашият живот и този на фамилиите ни е унищожен “, съобщи Петрова и добави, че от ареста е занесла дървеници в дома си, от които и до през днешния ден не може да се отърве. Тя сподели нахапаната си от дървеници ръка.

Иванчева заяви, че профайлъри са им помогнали да видят на публикуваните по медиите фрагменти, че парите са подхвърлени от следователката Арабаджиева, която е от Пловдив. " Доказахме, че тя е цялостен джоб-празен джоб. Точно преди да мине пред кашона, има фотоси, които демонстрират празния кашон, където няма пари “, обяви Иванчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР