Сгодините все повече нашумяват позитивните факти за кристалите. Бижутата от

...
Сгодините все повече нашумяват позитивните факти за кристалите. Бижутата от
Коментари Харесай

Любов, щастие, късмет... Как кристалите влияят на живота ни?

Сгодините от ден на ден нашумяват позитивните обстоятелства за кристалите. Бижутата от кристали не стопират да заливат пазара. Освен като бижута, може да сложим обичаните си камъни и в дома. Те постоянно са в друга форми и размер.

Розов кварц под формата на сърце – притегля любовта

Освен като украса в спалнята или хола, две сърца от розов кварц ускоряват и хармонизират любовните връзки на притежателя. Този минерал е с нежна и балансираща сила. Освен под формата на сърца, този кристал може да бъде носен и под формата на украшение. По този метод носещият получава естетика, отбрана и баланс както на енергийното, по този начин и на физическото тяло. Експертите по кристалотерапия поучават да носим със себе си малко камъче от Розов кварц, в случай че желаеме да притеглим същинската обич.

Зодиите и кристалите

Много от нас, когато избират кристал за себе си се чудят тъкмо кой да бъде? Всяка една зодия си има подобаващи камъни, само че това не би трябвало да бъде в основата на нашия избор. Интуицията в този миг може да ни помогне тъкмо от какъв минерал или кристал имаме потребност. Затова главното предписание е този, който ни притегли вниманието и го почувстваме. Хубаво е да знаем, че всеки един камък има разнообразни свойства. Розовият кварц се свързва с любовта, Аметистът с интуицията, Опушеният кварц със земната сила, а Черният турмалин ни пази.

Пречистване на минерали и кристалите

Относно пречистването на кристалите съществуват много митове. Затова има няколко лесни метода, с които можем да пречистим своите кристали, без значение дали са бижута или под формата на камъни.

Един от най-лесните способи е да оставим кристала на течаща вода. Друг вид е да го оставим на слънчева или лунна светлина като би трябвало да имаме поради, че някои от камъните може да избледнеят от слънчевата светлина. Трети способ за филтриране е да оставим кристала или минерала във чаша с вода и морска сол. Солената вода има свойството също да пречиства.

Зареждане на минерали и кристали

Всеки един от нас може да сложи камъка сред дланите си и да направи къса медитация. Държейки кристала, ние хармонизираме себе си и го зареждаме с положителна сила.

Минералите и кристалите са част от природата. Затова всеки един от нас може да се допре до техните положителни свойства. Важно е да се осведомяваме за спецификите на всеки един камък, който притежаваме.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР