Сгодената Парис Хилтън отпразнува Свети Валентин с нова песен, озаглавена

...
Сгодената Парис Хилтън отпразнува Свети Валентин с нова песен, озаглавена
Коментари Харесай

Парис Хилтън с ново любовно парче

Сгодената Парис Хилтън отпразнува Свети Валентин с нова ария, озаглавена " I need you ". Парчето е искрено сантиментално, а изпълнителката е заложила на ретро визия и доста розово.

Милионерската наследница снима и провокативна фотосесия, където театралничи единствено по цветя. Хилтън сменя няколко визии в клипа . Асоциациите с кино лентата " Американски прелести " са неизбежни. В него актрисата Мена Сувари също оставя напълно малко на въображението.

 Снимка 340475

Хилтън признава, че нейно ентусиазъм е била и Мерилин Монро , най-много с осъществяването си на песента " I Want To Be Loved By You ". Целта й е била да сътвори парче в стила на 50-те , в което всеки да се припознае и да свързва с разнообразни сантиментални мотиви.

Видеото е продуцирано от годеника на Парис - Крис Зилка. Хилтън споделя, че до момента не е правила нещо сходно в професионален проект. Просто в този момент е точният миг да възпее огромната си обич, която всички чакат скоро и да узакони.

 Снимка 340477

Миналата година Парис Хилтън популяризира няколко нови песни, само че без да ги клипира. Тя признава, че в последните пет години, в които се подвизаваше като диджей на Ибиза , е записала повече от 50 части. Но към този момент няма съответни проекти за албум, написа Billboard.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР