Сгъваемият смартфон на Samsung - Galaxy Fold се счупи едва

...
Сгъваемият смартфон на Samsung - Galaxy Fold се счупи едва
Коментари Харесай

Сгъваемият телефон на Samsung се счупи преди да излезе на пазара

Сгъваемият смарт телефон на Samsung - Galaxy Fold се счупи едвам след 2 дни потребление от някои консуматори.

Още преди да е излязъл на пазара, което бе планувано за 26 април, телефонът, именуван " бъдещето на технологиите " даде съществени недостатъци.

Много консуматори, които са се сдобили с него са се оплакали от проблеми с екрана още на втория ден, написа CNBC. Дисплеят на Galaxy Fold е почнал да премигва, като не е имал връзка с устройството.

По време на представянето на новаторския телефон по-рано тази година южнокорейският производител съобщи, че телефонът може да се сгъне към 200 000 пъти. Това се равнява приблизително на 300 сгъвания дневно за интервал от две години. А хората ревизират телефона си от 80 до 300 пъти на ден.

Голяма част от проблемите със смарт телефона идват, откакто някои консуматори са махнали защитния филм от екрана, макар предизвестията, че това не трябва да се прави.

Изглежда дефектът не идва от отстранения предпазен филм, защото даже при съществуването му телефонът още веднъж е имал същите неизправности с екрана.

Samsung e почнал да приема предварителни поръчки за Galaxy Fold предходния уикенд, само че наличните бройки се изчерпани бързо, което допуска, че предлагането е лимитирано най-малко до формалното пускане на 26 април.

В изказването на компанията по отношение на казуса се споделя, че Samsung e дал предварителни бройки от модела на медиите за тестване и е получил противоположна връзка за дефекта. От софтуерния колос са споделили, че деликатно ще прегледат проблематичните устройства.

От известието излиза наяве, че премахването на кино лентата от екрана предизвиква вреди на екрана и това може да докара до сериозна щета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР