Сгъваемите смартфони Galaxy Fold5 и Flip5 бяха пуснати малко по-рано

...
Сгъваемите смартфони Galaxy Fold5 и Flip5 бяха пуснати малко по-рано
Коментари Харесай

Инсайдъри твърдят, че серията Samsung Galaxy S24 ще се появи по-рано: какви са причините?

Сгъваемите смарт телефони Galaxy Fold5 и Flip5 бяха пуснати малко по-рано от своите прародители и има възможност Samsung да възнамерява да направи същото и със идната флагманска серия Galaxy S24.

Кое кара Samsung да пусне по-рано серията Galaxy S24?

Южнокорейските медии са получили информация по отношение на проектите за произвеждане и стартиране на пазара на Galaxy S24. Според Samsung и изследователската компания Canalys, продажбите на смарт телефоните от серията Galaxy S23 са били по-високи от предходните. Това, дружно с упованията и прогнозите на анализаторите, че пазарът на смарт телефоните е на път да се възвърне, насърчи Samsung да усили индустриалните си проекти.

Компанията ще пусне 30 милиона бройки Galaxy S24, което е с 10% повече от серията Galaxy S23. Galaxy S24 Ultra ще съставлява почти 50% от общо пуснатите единици, като останалите ще бъдат разграничени поравно сред Galaxy S24 и S24 Plus.

В известието се споделя още, че Samsung е уведомила своите сътрудници за индустриалните проекти и всеобщото произвеждане на съставените елементи би трябвало да стартира още през ноември. Тъй като съставените елементи на Galaxy S23 започнаха да се създават предишния декември, а готовите смарт телефони бяха пуснати през февруари, може да се допусна, че Galaxy S24 ще се появи по-рано. Според наличната информация се допуска, че желанието на Samsung да пусне Galaxy S24 по-рано от предстоящото е повлияно от желанието да се конкурира по-ефективно с Apple, която ще показа новата серия iPhone 15.

Може да има и други аргументи зад индустриалните проекти на Samsung. Информацията допуска, че е изцяло допустимо софтуерният колос да е наредил всеобщото произвеждане на съставените елементи да стартира рано, защото желае да обезпечи постоянни равнища на запасите. Твърди се, че един от представителите на промишлеността е споделил, че графикът за стартиране към момента не е избран, само че не е изключена и опцията за ранно стартиране.

В изгода на ранното стартиране приказва и известието от добре познатия инсайдър Ice Universe — той твърди, че Galaxy S24 ще бъде пуснат по-рано и това съответствува с информацията, която твърди, че чиповете Exynos 2400 и Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, които ще са в основата на поредицата смарт телефони, също ще бъдат обявени по-рано от нормално.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР