Сформират мобилни екипи от представители на общинска полиция, Инспектората на

...
Сформират мобилни екипи от представители на общинска полиция, Инспектората на
Коментари Харесай

Мобилни екипи се включват в превенцията за коронавируса в Стара Загора

Сформират мобилни екипи от представители на общинска полиция, Инспектората на община Стара Загора и Областната дирекция на Министерството на вътрешните (ОДМВР) след съвещание на Общинския действен щаб, и в осъществяване на последните рекомендации, дадени от Националния действен щаб за предварителна защита на разпространяването на COVID-19.
Те ще обхождат Централния пазар, парковете и детските площадки, междублоковите пространства и хипермаркетите и ще посетят 29 огромни предприятия, намиращи се на територията на общината. Мобилните групи ще наблюдават дали се съблюдава отстоянието от 2 метра сред жителите и ще приканват възрастните хора, които попадат в най-уязвимата група от популацията, да лимитират своите излизания и контакти. 
Ще бъдат извършени срещи с управленията на хипермаркетите и огромните предприятия, на които ще се разяснят опциите за усилване на контрола и спазването на разпоредбите за очакване на опашка пред магазините за хранителни артикули и други артикули, както и условията за предварителна защита по време на планови почивки на чиновниците.
Мобилните екипи ще раздават и осведомителни брошури, указващи по какъв начин хората да се предпазят от разпространяването на болестта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР