Сезонният косопад, точно като листопада, се засилва през есенните месеци

...
Сезонният косопад, точно като листопада, се засилва през есенните месеци
Коментари Харесай

Падането на листата не можем да спрем, но на косата - да!

Сезонният косопад, тъкмо като листопада, се ускорява през есенните месеци октомври и ноември. Често даже и през декември мъжете и дамите споделят, че косата им не е в този гръмък тип, в който е била през лятото.

Това е изцяло обикновено. След като през лятото е имало плевел напредък на повече косми, с които тялото ни се защищава от слънчевите лъчи, в този момент косата се връща към естественото си положение, а това става със засилен косопад.

Обичайно засиленият есенен косопад не води до забележими промени на метода, по който изглеждате, само че въпреки всичко е добре да подкрепите косата си в този сложен за нея миг, с цел да пораства тя още веднъж витална и здрава.

Решения срещу косопад от вътрешната страна

Есента, като се изключи че е сезонът на красивия листопад, е и сезонът, в който все по-малко остават пресните плодове и зеленчуци, все по-малко става и нашето предпочитание за здравословни салати, богати на витамини и минерали.

За да не се отрази всичко това на косата, ноктите, кожата и въобще - на здравето ви, положително решение е да се употребяват хранителни добавки, особено комбинирани в помощ на хубостта.

Такова комфортно решение са. Съдържат комплекс от витамини, минерали, биотин, метионин и растителни екстракти с благотворно деяние върху красивия външен тип на косата, кожата и ноктите.

 dd Parusan

Витамин А подтиква продукцията на колаген, забавя появяването на фини линии и бръчки, подкрепя процесите на реепителизация и регенерация.

Витамин С потиска продукцията на протеина DKK-1, прочут още като протеин на плешивостта, и по този метод подтиква растежа на косата.

Биотин е подобаващ при сензитивна кожа, чупливи нокти, тънка и суха коса. Редовният му банкет понижава накъсването и сплитането на косата, усъвършенства еластичността, придава лъчезарен искра.

Екстрактите от коприва и полски хвощ са богати източници на минерали и витамини, значими за образуването на структурата на косъма и ноктите.

Цинкът способства за поддържане естественото положение на косата, кожата и ноктите. Стимулира регенерацията на кожните кафези и спомага за бързото зарастване на рани и увреждания в целостта на кожата

Решения срещу косопад под душа

Когато забележите, че при миене на косата в шепата ви остават плашещо доста косми, сменете нормалния си шампоан с Parusan Стимулиращ шампоан за дами.

Той съдържа неповторима съсредоточена формула от висококачествени дейни субстанции: L-аргинин, биотин, витамин Е и специфичен дестилат AnaGain.

понижава загубата на коса, подтиква растежа ѝ, подхранва корените на космите, форсира кръвообращението в скалпа и подкрепя преноса на значими хранителни субстанции към него.

 dd Parusan

Решения срещу косопад пред огледалото

След като сте дали на тялото си нужните минерали и витамини, откакто сте измили косата си с прекрасен шампоан, можете да завършите програмата срещу косопад с тоник, който се нанася преди изсушаването със сешоар.

Можете да го нанесете както на цялата коса и да извършите лек масаж, по този начин и единствено в зоните, в които косата пада най-вече. При дамите нормално това е предната линия на скалпа и от двете страни над ушите.

Тоникът срещу косопад на Parusan е в елементарен за дозиране опаковка. Съдържа висококачествени дейни субстанции с извънредно добър резултат при косопад, като в същото време подхранва скалпа, подтиква растежа на косата и благоприятства за намаляването на оредяването на косата.

съдържа съсредоточените L-аргинин, биотин, витамин Е и специфичен дестилат AnaGain, които работят за ускоряването на растежа на косата и намаляването на косопада.

 dd Parusan

Напомняме, че на косата са ѝ нужни 21 дни, с цел да премине косъма през етапите на напредък, тъй че дайте задоволително време на дейните съставки съставки да подействат и да се радвате на резултата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР