Сезонните промени могат да повлияят на здравето и външния вид

...
Сезонните промени могат да повлияят на здравето и външния вид
Коментари Харесай

Сезонни грижи за косата: какво трябва да знаем

Сезонните промени могат да повлияят на здравето и външния тип на косата.

 infomax-logo-50-15-HW

Ето някои сезонни грижи, които могат да са потребни за поддържане на косата в положително положение през цялата година:

Пролет

След зимата, когато косата постоянно страда от изсушаване, използвайте хидратиращи артикули или маски, с цел да възстановите влажността и мекотата на косата. Използвайте специфични артикули или шапки, с цел да предпазите косата си от изсушаване и изсветляване, защото слънцето е по-силно.

Лято

След излагане на слънце и солена вода, удвоете хидратацията на косата. Маските и балсамите са основни за поддържане на здрава и хидратирана коса. Използвайте спрейове за отбрана от UV лъчите и артикули, които защищават от увреждане на косата от хлор или морска вода.
 Сезонни грижи за косата: какво би трябвало да знаем Сезонни грижи за косата какво би трябвало да знаем

Есен

Възстановете влагата, изгубена заради слънцето през лятото, с хидратиращи маски и богати на влага артикули. Подрязването на краищата ще помогне за унищожаване на сухите и повредени елементи от косата.

Зима

Хидратирайте косата си с богати артикули, с цел да я предпазите от студа и изсушаването, породени от метеорологични условия и отоплителните уреди. Използвайте по-хладка вода при измиване на косата, с цел да не я изсушавате в допълнение.
 Сезонни грижи за косата: какво би трябвало да знаем Сезонни грижи за косата какво би трябвало да знаем

Грижата за косата се трансформира със сезоните. Приспособете рутината си към грижа за косата, с цел да отговорите на потребностите на косата ви, според от външните въздействия на другите сезони на годината.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР