Сезонът в руската Суперлигата завърши без плейофи, а тимът на

...
Сезонът в руската Суперлигата завърши без плейофи, а тимът на
Коментари Харесай

Фенка №1 на Локомотив : Не мога без волейбол

Сезонът в съветската Суперлигата приключи без плейофи, а отборът на Локомотив (Новосибирск), който е воден от Пламен Константинов, бе разгласен за първенец за сезон 2019/2020 година. Ръководителят на почитател клуба на Локомотив - Елена Зулина, съобщи, че скучае без вълнуващите срещи на тима и несъмнено животът не е същия без волейбол.
 Руската МАТЧ ТВ: Константинов - треньор на годината, Локо (Новосибирск) - изобретение и тим!
За първи път Зулина отива на мач на волейболистите на Локомотив преди две години. " Преди това не бях фен на волейбола. Но другари взеха решение, че ще ми хареса и ме заведоха в залата. И бяха прави - бях доста впечатлена и се влюбих в този спорт. Така волейболът стана част от живота ми ", спомня си Елена.
 В Русия признаха Пламен Константинов за треньор №1 на сезона
" Моите другари взеха решение да провеждат собствен волейболен тим в градската аматьорска лига на Новосибирск - Береговой, и аз станах техен админ ", разкрива още запалената фенка на Локомотив.
 Пламен Константинов: Заслужихме си шампионската купа на Русия
Волейболът по този начин превзема Елена, че тя стартира да напасва работния си трафик, с цел да може да върви на мачове на Локомотив. Сега волейболът заема съвсем цялото й свободно време. Поради огромните дистанции в съветската Суперлига, Елена към момента не съумява да обиколи множеството от градовете в Русия, с цел да поддържа тима онлайн.
 Първи промени в шампионския състав на Пламен Константинов
" Не пропущам домашен мач. С гостуванията е по-трудно, към този момент вървим единствено в Кемерово за сибирското дерби с Кузбас. Опознаваме почитателите там, сътворяваме другарства. А следващата година ще ги поканим при нас ", споделя Елена.
 Пламен Константинов: Очаквахме по различен метод да приключи шампионата
Разказва, че почитателите на отбора са задружни. Наблюдават дружно предавания от гостуванията на Локомотив. Имат разполагаем дребна зала за тази цел и са основали уютна атмосфера на същинско семейство. Локомотив е специфичен тим за Елена. Тя е привлечена освен от високото спортно равнище на състезателите, само че и от отношението им към почитателите.
 Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до шампионската купа на Русия
" Волейболистите на Локомотив са същински експерти. В същото време те са близки с почитателите: няма надменност, сърдечност, има признателност. Можем да беседваме с всеки състезател, да напишем коментар в обществената мрежа. Те ще отговорят, към този момент сме като родственици ", споделя още Елена.

За миналите две години тя интензивно се вкоренява в ситуацията на клуба. " Споделям фотоси и видеоклипове от играта, сприятелих се с операторите на срещите. Някои почитатели на отботс даже се абонираха за акаунта ми в Instagram, тъй като моите видеоклипове разрешават да се следи доста от играта. Ето за какво, когато ми беше препоръчано да управлявам фен-сектора, се съгласих без съмнения ".

Самоизолацията поради коронавирусна постанова лимитирани контакти с обичаните волейболисти, като връзката се реализира единствено посредством обществените мрежи. " Продължаваме връзката, като си взаимодействаме доста в Instagram – вършим анкети, задаваме въпроси към играчите и така нататък ", споделя Елена Зулина. Имаме и традиция: всеки от почитателите може да се контракти с някой от състезателите, той да подари екип, с който играе през сезона. " Аз в този момент се договорих с Дмитрий Лизик, само че заради карантината към момента не мога да се срещна с него и да си взема тениската ", признава тя.

През този сезон Локомотив завоюва купата в Суперлигата след резултатите от постоянния сезон и стана за първи път първенец в своята история. Елена е уверена, че това е справедливо. " Страхотен сезон е. Най-накрая станахме първенци. Много е хубаво и вълнуващо. Имаше леко чувство за недостатъчност заради неналичието на плейофи, само че съм сигурна, че бихме спечелили купата и на плейофите. Бих желала да се насладя на играта още малко, само че ситуацията е такава. Ще се радваме да срещнем всички през новия сезон ", обобщава Елена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР