Сезонът, в който се намираме, е един от най-подходящите за

...
Сезонът, в който се намираме, е един от най-подходящите за
Коментари Харесай

Без стрес, главоболие и нерви: 5 съвета при пътуване със самолет

Сезонът, в който се намираме, е един от най-подходящите за отпуски и разкриване на непознати и далечни места. До тях обаче най-често стигаме със аероплан, а летенето единствено по себе си е стресово за тялото и душeвността ни. Има толкоз доста неща, за които да мислим преди и по време на полет. Как да понижим главоболията към пътуването? В канала  във  vbox7 може да видите няколко практични съвета:

1. Документите

Често имаме навика да носим документите и парите си в по-малка чанта от главния ръчен багаж, с цел да ги държим постоянно под око. Това обаче значи, че има още едно нещо, за което да се притеснявате и да следите дали е с вас. Сложете полезностите просто в джоба на раницата.
               

A post shared by (@amr.eledarous) on Aug 6, 2019 at 2:31am PDT



2. Транспорт от и до летището


До всички летища елементарно може да се стигне благодарение на градския превоз, само че стига авансово да знаем по какъв начин. Много приложения даже оферират точните написания на рейсовете и влаковете, по тази причина постоянно им хвърляйте по едно око вечерта преди полет.
               

A post shared by (@domcol04) on Aug 5, 2019 at 5:43am PDT

3. Нощ на летището

Това е най-лошото нещо, което може да си аргументите като екскурзиант. Повечето летища имат прекомерно неуместни столове по чакалните и рискувате да се чувствате непоносимо на другия ден. Ако въпреки всичко се постанова да пренощувате на летищата, проучете цените на VIP зоните, където мебелите са много по-удобни.
               

A post shared by (@thephillipdaniel) on Mar 16, 2017 at 6:38am PDT

4. Магазините след инспекциите

След целия стрес на инспекциите преди полет елементарно можем да влезем в някой безмитен магазин. Лъскавите витрини, богатият избор, всичко това ни блазни, само че и елементарно можем да загубим ориентировка за времето.-->
               

A post shared by (@bouganis) on Aug 6, 2019 at 12:50am PDT

5. Храната преди полета

Когато сме в чужбина е най-добре е да се храним с локалната храна. Но казусът е, че в никакъв случай не знаем по какъв начин ще ни понесе тя. Затова по-добре внимавайте какво ядете преди полет, с цел да няма неприятни изненади.
               

A post shared by (@theabple) on Aug 6, 2019 at 3:38am PDT

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР