Сезонът в италианската Серия А ще се доиграе, като всички

...
Сезонът в италианската Серия А ще се доиграе, като всички
Коментари Харесай

Футбол в Италия: Само в Рим, без фенове и медии

Сезонът в италианската Серия " А " ще се доиграе, като всички футболни тимове ще бъдат събрани в столицата Рим и ще играят без почитатели и представители на медиите по трибуните.

Това е една от концепциите, които обмислят в локалната федерация, съгласно изданието " Република ".

Ако тя се реализира, всички 20 тима би трябвало да реалокират в Рим своите футболисти и щабове, като останалите 13 кръга би трябвало да се играят в границите на 45 дни.

Снимка: Reuters

Фенове предстоящо няма да бъдат допускани на мачовете, а тренировките ще се организират по график на към този момент съществуващите в града уреди.

Естествено, сходен вид е извънредно краен.

Във федерацията разискват също по този начин шампионата да се възобнови, когато обстановката с ковид в страната се възстановява, а идната акция да се изиграе без зимна пауза.

За в този момент остава недопустим разновидността за преустановяване на шампионата при настоящето класиране. Организаторите се притесняват, че такова решение би довело до искания, в това число правосъдни, от страна на огромна част от клубовете.
Жертвите на COVID-19 в Италия започнаха да понижават Днес те са с ¼ по-малко от през вчерашния ден
В Италия мачове не се играят от средата на март, когато пандемията от ковид избухна с голяма мощ в страната. Регистрираните инфектирани досега са над 135 500, а смъртните случаи са над 17 000.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 450 092 19 173 83 474 309 321 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 450 092 19 173 83 474
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР