Сезонът в Евролигата е временно спрян. Ръководството на най-силния клубен

...
Сезонът в Евролигата е временно спрян. Ръководството на най-силния клубен
Коментари Харесай

Звезда на Реал Мадрид за карантината: Можем да излезем само за храна и до болницата

Сезонът в Евролигата е краткотрайно спрян. Ръководството на най-силния клубен европейски шампионат към момента чака развиване по познатата на целия свят тематика за ковид, а 10-кратният първенец от шампионата Реал Мадрид е под карантина поради позитивна проба за COVID-19 на Трей Томпкинс. Неговият съотборник - крилото Антъни Рандълф, показа пред The Undefeated мнението си за сезона, пътуването до Милано за мача с Олимпия и карантината в испанската столица.

" Малко е опустошително да разберете, че сезонът ви може да бъде отсрочен за избран интервал от време или даже да бъде анулиран. Доста е мъчно да се оправиш, когато си вложил толкоз доста работа, позиционирал си се за плейофите и си се подготвял за същинския сезон, в който се играе за трофеи и титли. Но сега разбираме, че здравето и сигурността на всички играчи и нашите фамилии са най-важното ", съобщи някогашният състезател от НБА.

Рандълф носи екипите на Голдън Стейт, Ню Йорк, Минесота и Денвър от Националната баскетболна асоциация в интервала 2008-2014 година. Общо в НБА крилото изиграва 252 мача и реализира приблизително по 7.1 точки и 4.3 битки на мач.

Той и съотборниците му участваха в дуел против Олимпия в Милано на трети март пред празни трибуни - " Повечето от моите съотборници и треньори бяха обезпокоени от това да отидат в Милано и да вземат участие в дуела. Но вие ни познавате като спортисти, някак си отървахме напрежението, казахме си " Всичко ще е наред, те ще ни защитят ". Имаше въведени процедури и неща, които да ни пазят - взехме решение, че Евролигата ще ни отбрани. И когато момчетата се върнаха, всички направиха това, което трябваше да създадат "

" Имахме ръкавици, маски и средства за стерилизация по време на пътуването до там. Просто беше тъпо, че разбрахме, че един от нашите играчите е получил вируса, откакто изиграхме няколко мача ", споделя още първенецът от Евролигата от 2018-а

Former #NBA forward Anthony Randolph on how he is coping with being under quarantine in Spain due to #coronavirus. https://t.co/P4DIFyf3xx @TheUndefeated
— Marc J. Spears (@MarcJSpearsESPN) March 17, 2020 На въпрос по какъв начин прекарва времето си под карантина, 30-годишният баскетболист декларира следното - " Най-добрият метод да остана във форма е да играя " Dance 2020 " на Плейстейшън 4 с щерка ми. Ние сме под карантина по домовете си. Единствените разрешени аргументи, с цел да излезем на открито, са когато ни би трябвало запасяване от храна или би трябвало да отидем до болничното заведение ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР