Сезонът в английската футболна лига може да бъде доигран за

...
Сезонът в английската футболна лига може да бъде доигран за
Коментари Харесай

Би Би Си: Футболният сезон може да бъде доигран за 56 дни

Сезонът в британската футболна лига може да бъде доигран за 56 дни, когато пандемичната конюнктура го разреши. За това са били известени всички членове на организацията, написа Би Би Си.

Смята се, че няма вид за дотъкмяване на акцията без дуелите да се проведат пред празни трибуни.

С писмо до 72-та клуба от футболната лига ръководителят ѝ Рик Пари е забранил груповите тренировки до 16 май в това число. От лигата се надяват сезонът да завърши през лятото, с цел да се избегнат финансовите последици. Все още обаче няма съответна дата за подновяването на акцията.

" Как и по кое време ще се завърне футболът зависи от доста променливи. Решението ще бъде в съгласие с държавното управление и здравните управляващи. Засега най-вероятно наподобява осъществяване на мачовете при закрити врата. Разбира се, ще поставим старания за понижаване на разноските на клубовете ", се споделя в писмо от футболната лига.

Планът наподобява оптимистичен, защото в по-ниските равнища има тимове, които би трябвало да изиграят 12 мача до края на сезона. В тези дивизии предстоят и плейофи.

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Отлага се държавният изпит за компетентност в системата на опазването на здравето Въвежда се наложително еднопосочно придвижване на пазарите в София Виртуална разходка: Красотата на Ботаническата градина в Балчик (ВИДЕО) " Саутхемптън " е първият британски отбор, който понижи заплатите Властта – с три разновидността за Гергьовден Над 226 хиляди лева събраха bTV и сътрудници по време на благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи Херо Мустафа: Българските медицински експерти и доброволци демонстрират забележителна мощ в битката против COVID-19 Научният екип на ВУЗФ предложи на Министерски съвет проект от ограничения за справяне с икономическата рецесия Боил Банов с акт за нарушаване - пушил на работното място Митрополит Гавриил за богослуженията на Великден: Не говорете за неща, които не разбирате Виж още последни 30 са новите случаи на инфектирани с ковид Мост в Северна Италия се срути, има потърпевши По-кратка пролетна почивка за учениците Още един умрял от ковид у нас – 65-годишен мъж Стоян Мавродиев за поисканата му оставка: Премиерът е бил съществено измамен Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 Световната банка: България ще потъне в криза Борисов към доцент Мангъров: Не ми е прелестно да се разделяме по една или друга тематика Почина огромният български артист Вълчо Камарашев 593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР