Сезонът на затъмнението и ретроградният Меркурий в момента се припокриват

...
Сезонът на затъмнението и ретроградният Меркурий в момента се припокриват
Коментари Харесай

Новолунието през ЮНИ ще се отрази най-силно на тези 4 зодии

Сезонът на затъмнението и ретроградният Меркурий сега се припокриват по време на сезона на Близнаци и целият астрологичен безпорядък доближава своя връх на 10 юни по време на новолунието в Близнаци. Тази лунация също е слънчево затъмнение, което значи, че е даже по-мощно от елементарното новолуние - и измененията, които то предвещава, ще ни ударят още по-бързо и по-силно от нормално. Затъмненията съвсем постоянно водят до неочаквани нови начала и обрати по пътя ни, само че за зодиакалните знаци, най-засегнати от комбинацията затъмнение-новолуние през юни 2021 година, нещата може да са още по-интензивни.
Близнаци
 Новолуние в Телец - какво да чакаме Новолуние в Телец - какво да чакаме
На 11 май от 22,01 часа настава Новолуние в знака на Телеца. Денят е подобаващ за завършването на всички типове каузи и добиване на из...
Пригответе се да срещнете нова страна на себе си, Близнаци. Това затъмнение се случва във вашия първи дом, което е директно обвързвано с вашето его, еднаквост и метод на изложение. Въпреки това може да претърпите някои съществени промени, когато става въпрос за това кои сте и по какъв начин се появявате в света. Добре е да прегърнете разнообразни елементи от личността си - отпуснете потребността да угаждате на другите и просто бъдете себе си.
Дева
В момента вашият професионален живот претърпява интервал на смяна, Дева, тъй като това затъмнение удря къщата ви на кариера и публичния имидж. Въпреки това, може да откриете, че внезапно проучвате нови пътища в работния си живот - без значение дали това е под формата на благоприятни условия за напредък в границите на актуалната работа или вероятни отваряния в напълно друга област. Дръжте вариантите си отворени и към момента не вземайте дефинитивни решения. Смените ще се случат бързо по време на това затъмнение, само че вие ще желаете да изчакате, до момента в който получите цялата информация, от която се нуждаете, преди да вземете дефинитивно решение.
Стрелец
 Ето по какъв начин ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 2) Ето по какъв начин ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 2)
Време е да забавим темпото, да се успокоим и заземим, тъй като на 11 май стартира новолуние в Телец, което ще ни провокира да обърнем вни...
Нещата се трансформират във взаимоотношенията ви сега, Стрелци, и вие би трябвало бързо да се научите по какъв начин да се адаптирате към потребностите и желанията на другите хора. Със затъмнението във вашия дом на ангажираност и партньорства, това е интервал на смяна, когато става въпрос за метода, по който се отнасяте към най-близките хора. Независимо дали това е вашият сътрудник, шефът или най-хубавият ви другар, ще откриете, че честността и прозрачността са най-хубавата политика. Отворете нови канали за връзка в границите на вашите самостоятелни връзки и наблюдавайте по какъв начин нещата процъфтяват.
Риби
Със затъмнението, което раздрусва нещата в домашния и фамилния бранш на вашата карта, Риби, може да откриете, че персоналният ви живот е в положение на смяна. И до момента в който измененията може да наподобяват дестабилизиращи, те в последна сметка ще ви отведат до по-солидно място. Използвайте опциите да се свържете с близки или хора от предишното си по нов метод, който ви разрешава да лекувате остарели рани. Също по този начин е отлично време да възприемете опцията да живеете на ново място или да измененията нещо в домашния си живот - може би пренасяне, надстройка на дома или реорганизация могат да ви оказват помощ да се почувствате по-сигурни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР