Сезонът на топлите шаловете във всичките им разновидности е официално

...
Сезонът на топлите шаловете във всичките им разновидности е официално
Коментари Харесай

Как да носим различните видове шалове?

Сезонът на топлите шаловете във всичките им разновидности е публично открит. Топлите шалове вид одеяло са най-актуални през последните няколко есенно-зимни сезони. Разбира се, вълнените шалове също са желани от доста дами и не излизат отвън класацията " обичани облекла за студените месеци ".

Понякога на нас ни се случва да се чудим дали шала отива на днешната ни визия? И тъкмо тук поражда въпроса по какъв начин би трябвало да стои шала и дали сме го поставили по най-хубавия метод, по този начин, че тоалета да наподобява повсеместен и приключен. Истината е, че за всеки вид дреха има подобаващ шал и верен метод, по който да го сложим, с цел да стои най-добре.

Имаме няколко обичани забавни метода, по които можете да носите шаловете си, които желаеме да споделим с вас:

 Как да носим другите типове шалове? Pinterest

Превърнете шала-одеяло в елегантно палто

Съчетайте обемните шалове с кола в талията, с цел да получите контур сходен на елегантно палто. Така можете да носите шала си по малко по-нетипичен и забавен метод, като го съчетаете да вземем за пример с високи ботуши и пуловер. За есенните дни тази композиция е идеална, защото ще обезпечи нужния комфорт и мултифункционалност на тоалета.

 Как да носим другите типове шалове? Pinterest

Небрежна уикенд визия

Ако се чудите по какъв начин да завършите тоалета си за уикенда, ние имаме концепция - просто си наметнете огромни си бухнал шал. Ще отива на по-спортен тип, ще е подобаващ за разходка в планината или в града. Лесно можете да го свалите, в случай че есенното слънце ви стопли повече или да се загърнете, с цел да се предпазите от студения вятър.

Идеи по какъв начин да носим разнообразни материи шалове:

 Как да носим другите типове шалове? Pinterest

Съобразете какъв вид слагате съгласно връхната си дреха. Например в случай че носите вталено палто можете да се спрете на по-обемен шал, който да омотаете към себе си по общоприетия назин. Както и противоположното - в случай че палтото, което носите е по-обемно се спрете на по-тънък шал и оставете краищата му да падат свободно от двете страни.

Съобразете шала си с другите аксесоари - шапка, ръкавици, обуски и чанта. Помислите да ли тези аксесоари са подобаващи за мотива, за който желаете да ги употребявате.

 Как да носим другите типове шалове? Pinterest

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР